PUHUJAT 2019

Henkka Hyppönen

 

"Yrityksillä ja yksittäisillä ihmisillä ei ole koskaan ollut yhtä paljon mahdollisuuksia kuin nyt. Keskinkertaisuuden aika on ohi."

Henkka Hyppönen on yrittäjä, puhuja ja tietokirjailija. Hänet tunnetaan myös mm. Kultaisella Venlalla palkitun Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman vetäjänä. Ohjelma sai myös Vuoden tiedeviestintä -palkinnon 2015.

Hyppönen on intohimoinen kaikkea kohtaan mitä tekee. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat tulevaisuus, yrityskulttuuri, luova työ ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvät teemat. Henkan pitkä tausta yrittäjänä, esimiestehtävissä ja luovissa työtehtävissä antaa erinomaisen näköalan bisneksen eri puoliin. Hän on kirjoittanut myös lukuisia arvostettuja kirjoja.

Ilkka Halava

 

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n ja Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja neuvonantajista, jolla on ollut yhteistyötä yli 300 eri organisaation kanssa. Sosiokulttuurisen muutoksen eturivin osaajana Ilkka on ollut mukana lukuisissa yksityisen ja julkisen sektorin kehityshankkeissa suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan.

Ilkka Halava on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta elinkeinorakenteen kehittämiseen ja modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä asumisen tulevaisuuteen.

PANELISTIT

Kristian Kurikka

Psykologi, sarjayrittäjä

 

Kristian Kurikka on koulutukseltaan työterveyspsykologi ja tuntee voimakasta paloa yrittäjyyttä kohtaan. Hän on perustanut viisi yritystä Digital Mindsin, Äly Aidin, Kamu Early Educationin, Psykologipalvelu Poijun ja Heimo Communityn. Poijusta Kurikka on tehnyt exitin, mutta on muissa edelleen osakkaana. Hän toimii tällä hetkellä myös työterveyspsykologiammatinharjoittajana Terveystalossa.

Kristian Kurikalla on osaamista henkilöarviointiratkaisujen nykypäiväisestä toteuttamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on erittäin kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, joilla voidaan parantaa asiakaskokemusta ja henkilöarviointimittausten tarkkuutta. Kurikka konsultoi myös paljon yritysjohtoa johtamiseen ja työyhteisön muutostilanteisiin liittyen.

Veera Lehmonen

Hyvinvointiyrittäjä

 

Veera Lehmonen on Cuckoo Workout työhyvinvointisovelluksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt koko yrittäjäuransa ajan työhyvinvoinnin parissa. Veeraa motivoivat haasteet sekä tavoitteet ja yhdessä dynaamisen tiimin kanssa heidän päämääränä on tehdä työpaikoista aktiivisempia ja luoda avoimempia työyhteisöjä. Veera uskoo, että pienillä teoilla saadaan aikaan kestävät muutokset niin yksilö- kuin organisaatiotasoilla.

 

Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus toimii selaimessa ja mobiililaitteilla. Sovellus aktivoi työyhteisön hauskalla tavalla liikkumaan ja sen avulla istumatyötä tekevät muistavat pitää taukoja ja aktivoida itsensä välillä pois päätteen äärestä. Nyt Cuckoolla on jo yli 12 000 käyttäjää 15 eri maassa!

Taija Holm

Yrittäjä, toimitusjohtaja

 

Taija Holm on ProPromotion Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Yritys keskittyy viihdealan viestintä-, markkinointi- ja tapahtumatuotannon palveluihin. Sen asiakkaita ovat muun muassa Eppu Normaali, Yö, Nelonen Media Live, Yellow Film & TV, SF Studios, Sony Music, Live Nation, Tampereen Messut, Luxury Collection ja Suomen Komediateatteri. Lisäksi yritys tuottaa bisnestapahtumia kuten Marketing Business Battlea sekä yhteistyössä EBArena Oy:n kanssa Entertainment Business Arenaa ja Media & Messagea. Yritys tuottaa myös lukuisia yritys- ja oheistapahtumia sekä järjestää lanseeraustilaisuuksia. Yritys työllistää vakituisesti neljä henkilöä ja projektiluontoisesti kymmeniä tekijöitä. 

 

Taija Holm on aiemmin toiminut levy-yhtiön markkinointi- ja viestintätehtävissä sekä musiikkialan ammattilaistapahtuman Musiikki & Median toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toinen tapahtumatuotantoyritys EBArena Oy:n perustajista ja osakkaista. 

Ville Wikstedt

Taiteilija, sarjayrittäjä

 

Ville Wikstedt toimii sijoittajana sekä taiteellisena johtajana. Hänen nykyinen pääliiketoimensa on Low Key Oy, joka tarjoaa lyhytaikaista majoitusta ja toimii asuntosijoitusyhtiönä. Hän on myös osakkaana Dresslikea.com verkkokaupassa.

Ville Wikstedt on perustanut puolenkymmentä yritystä ja tehnyt kaikista niistä exitin, lukuunottamatta kahta viimeisintä, joiden parissa toimii edelleen. 

Hänen aiempi liiketoimensa, perustamansa paista.fi verkkokauppa myytiin viime syksynä Bygghemmalle, ja on nyt Tukholman pörssissä. Tätä ennen hän on toiminut osakkaana ja hallituksen puheenjohtajana markkinointiviestintätoimisto Loiste Oy:ssä, joka jaettiin kahteen osaan ohjelmistotaloksi sekä mainostoimistoksi ja myytiin Sujuwa Oy:lle sekä Ilme Oy:lle. Loiste nimi myytiin E-on energiayhtiölle. 

Vastapainona liiketoiminnalle Wikstedt tekee taidetta, ja teoksia löytyy mm. Oulun taidemuseon kokoelmasta, sekä useista yksityisistä kokoelmista. Lisätietoa löytyy osoitteesta wikstedt.fi